regal theatre

Louise Crossman Architects have supported this community project with the MATA Regal Theatre Company in their plan for phased improvements to the facilities at the Theatre, which is a distinctive feature of the Minehead.

Refurbishment of the theatre bar was implemented in 2006/7 with the introduction of a balcony raising the street presence of the Theatre and offering a pleasant space for theatre-goers to enjoy their drinks.

The next phase of works, completed this year, involved the installation of a lift to provide improved access to the Theatre and the relocation of existing the box office. With limited space at ground floor level the new box office was designed forward of the main elevation of the Theatre with glass walls to invite members of the public in and provide maximum advertising space for the Regal Theatre events. A bold copper roof links the new foyer visually withthe existing green tiled roof of the theatre and attracts attention at street level.